Førstehjælpskursus til private

Da jeg blev mor for første gang oplevede jeg en del bekymringer omkring det at få et barn, derfor har jeg nu startet babyførstehjælp.  Babyførstehjælp henvender sig til private, som måske har et barn eller et på vej. Her kan du finde et førstehjælpskursus til baby.

Vi tilbyder førstehjælpskurser specielt tilrettelagt for forældre, bedsteforældre, større søskende, barnepiger, mødregrupper eller hvem der ellers kunne have lyst til at deltage.

Kurset kommer til at foregå hjemme hos jer, hvor vi kan undervise op til seks personer i førstehjælp til børn. vi tilbyder nogle forskellige kurser alt efter hvad I føler for.

Jeg oplevede selv at det var meget forskelligt hvor meget information andre vordende forældre havde behov for. Derfor tilbyder babyførstehjælp en lille vifte af forskellige kurser, som almindelig førstehjælp eller livreddende førstehjælp, se kursusoversigten.

Babyførstehjælps kurser er tilrettelagt med fokus på førstehjælp til spædbørn, undervisningen har de små som omdrejningspunkt.